Bli med på ÅRETS VAKRESTE TUREVENTYR!

Illustrasjonen viser kart over den unike 7-nutsløypa.
Illustrasjonen viser kart over den unike 7-nutsløypa. Foto: Ståle Ådland

Fra 30 mai. til 12. september kan du gå 7-nutsturen 2021, akkurat når det passer deg!

Stavanger Turistforening har gleden av å ønske velkommen til en forrykende flott 7-nutstur! Løypa går mellom Gramstad og Dale, en spektakulær løype med luftig utsikt og naturopplevelser langs hele turen. Og det beste av alt – du kan gå turen når det passer deg best i perioden 30. mai - 12. september.

Du kan velge å utfordre deg selv og gå hele løypa i ett strekk, eller dele opp turen i etapper over en lengre periode frem til høsten. På denne måte har alle muligheten til å delta uavhengig av alder og kondisjon. 7-nutsturen er med andre ord den perfekte anledning for gode kollegaer, venner eller familie til å gjøre noe kjekt sammen!

7-nutsturen går over følgende topper;

1. Øvre Eikenuten
  2. Dalsnuten
  3. Lifjell
  4. Sørafjellet
  5. Kjerdalsfjellet
  6. Skjørestadfjellet
  7. Fjogstadnuten

Bli med i trekningen av flotte premier!

På hver nut er det plassert en stein med en bokstav og logo til en av våre gode samarbeidspartnere. Alle bokstavene vil tilsammen utgjøre et løsningsord. Fyll ut startkortet, som kan lastes ned og skrives ut her, eller hentes på Tursenteret, Platou Sport eller i postkassen/kafeen på Gramstad og lever inn samme plass. Da er du med i trekningen av premiene. Vi har også en fotokonkurranse på Instagram.

Merk bildene dine fra turen med #7nutsturen2021 på Instagram.

Følg Stavanger Turistforening på Facebook

SIS barnehage - Bogafjellbakken naturbarnehage - Sandnes Turlag