Bidragsytere til 7-nutsturen

Tre millioner takk til grønne Sandnes kommune, som støtter STFs storsatsinger i Sandnesmarkå med tilsvarende kronebeløp: Bygging av friluftslåve på Gramstad, anlegging av Tursti#1 fra Ruten, og steinlegging av sherpasti til toppen av Dalsnuten. 

I likhet med turistforeningen har Lyse sterk tilknytning til Lysefjorden og Lysebotn. Sommeren 2013 inngikk STF og Lyse en samarbeidsavtale, som innebærer at Lysefjorden turisthytte nå eies og drives av turistforeningen. Som et ledd i avtalen innredes turisthytta med spennende bilder og fortellinger fra krafthistorien. Nok en grunn til at Lysebotn MÅ oppleves! 

Dersom du har betalt på nett kan du følge toget mellom Egersund og Stavanger gratis denne dagen mot å vise startkort.

Se togtider her 

Den aktive, sportslige og erfarne sportsbutikken i Sandnes med høy kompetanse på mange områder. Siden 1936 har Hetland sport AS holdt fokus på god service.  ( fra deres nettsider ) 

Vår målsetting er å øke speidernes sikkerhet, være beredt ved ulykker og være til hjelp i samfunnet. Dette oppnår vi ved å trene beredskap gjennom friluftsliv og deltakelse i lete- og redningsaksjoner i samarbeid med politi og redningstjeneste. Roverspeiderne